asd



Idag flyttade Simon hemifrån = jag fick hans garderob = Moa is happy. Men det spelar fan ingen roll hur mycket skit jag lastade över i den, det är lika mycket kvar i den på mitt rum ändå. Damnit.


Ikväll ska jag sitta och buda på tradera tills det ömmar i fingrarna hähää. Ciao

darling


the queen of diamonds almost blew my mind



redigerar crapy bilder för jag har tråkigt. hejdå

suktar


Sitter och suktar efter fina skor. Om man ändå gift sig rik.

festivalfeber



Det är fan inte lätt att fota med endast vänsterhanden till hjälp. Detta vad det bästa jag kunde åstadkomma. Vill bo på en äcklig camping med världens finaste vänner just nu. Vill vill vill. Fast i år blir det ingen festival. Jag sörjer, hurfan ska jag klara sommaren? Gud i himlen ge mig styrka. Snart ryker även banden, har förberett mig mentalt i flera veckor. Det går inte, mina bebisar.

Fan vad jag uppdaterar. Godnatt.

I'll move to Paris, shoot some heroin and fuck with the stars.



Haha ja, ungefärg såhär skulle jag väll se ut om jag va flintis, fint! Sitter hemma en fredagkväll, jävligt olikt mig måste jag säga and I don't like it. Har så sjukt tråkigt att jag börjar gnaga på armen snart. Känner mig ovanligt färgglad idag också, grön bikiniöverdel och ett gult linne (vet att du älskar det Erika). Säger väll så sålänge då. Hörs.

blondie is in da h0us3




Det är mindre gult irl. Nu är jag blond på riktigt, blev jävligt kort men det växer ju ut. I kinda like it.

runaway baby



Vill flytta. Nu, på en gång.

thursdaynight


.


all I need is a time machine




Sitter här i mina reaglasögon och peppar thailand så jag nästan kissar lite i trosan. AAAHHH SOL VÄRME PRAKTIK PÅ ETT RIKTIGT JÄVLA MEDIAFÖRETAG JAAA.

just came to say hello oh



Fan, har redan fått bloggtorka. Tänkte ju att jag skulle lägga in massor bilder. Tänkte inte på att det inte finns så mycket att fota på vintern. Snö. Kul. Not. Sen att uppdatera och skriva vad jag har gjort varje dag lockar inte speciellt mycket heller. Ni får stå ut tills det börjar bli grönt ute. Då lovar jag att fotoinsperationen kommer igång igen. Ska nog försöka få ihop pengar till en ny kamera också. YES. Hörs.

Justin Bläber

Det är ju tur att han är smart..

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article8580886.ab

chocolat




Jag står och ska precis röra om chokladbollsmeten.
Mamma: Tänk dig att det är en ...... BAJSKORV HÄHÄHÄHÄ
Sedan pruttar hon och börjar asgarva.

.. om ni undrar vart min humor kommer ifrån så har ni nu fått svaret. Cpfamiljen Lindqvist.

still counting



Från och med nu strejkar jag mot kylan tills det blir sommar.

happy valentines day..




Visst är det lite tråkigt att vara singel en överskattad dag som denna. Men jag klagar inte. Blev väckt av att mamma kom in med en chokladask. Körde ett stenhårt spinningpass med pappa och tryckte sen i mig en asgod middag. Helt okej dag ändå om ni frågar mig. Va lite sugen på öl men eftersom min partner in crime dissar så blir det hemmakväll, men ändå.. Pojkvänner - who needs 'em?

say what's on your mind




Längtar efter häng i värmen.


HEJ

Nu har jag skaffat min tredje och sista blogg, lovar! Ska verkligen försöka att uppdatera mera denhär gången, har blivit så jävla kass på det. PUSS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0