heresy blesphemy that's your name






Sitter här och har lagom kul. Väntar på att Lisa ska komma så vi kan dra till Ikea och köpa fina grejer till våran fina lägenhet!
Första bilden visar vad jag alltid får efter en helg med utgång. Blåmärken över hela kroppen. Vad gör jag egentligen? Ingen som vet. Hade iallafall väldigt kul i fredags med mina thailandbruttor och några guttar också. Kommer sakna mina fina vännor men ska bli skönt med lite nytt! YES hörs.

fakk


Känns sådär att min bästa vän har bytt ut mig mot en råtta..

yoü and I


-


just sayin'

move like jagger


feel you in my bones



Hade en mycket fin dag med min allra finaste vän på Liseberg igår. Åkte massa roliga karuseller och skrek tills man blev hes. Äta tills man nästan spyr hör ju till också. Det bästa va nog den lilla ungen som sultade på en snoppballong, kopian av Johnny Depp (du missade verkligen något Sofie!) och min jättebabian jag vann som jag inte ens ville ha egentligen. En dag att minnas vill jag lova!
Idag har jag bara sovit och legat i sängen, längesen man bara fick va. Så himla skönt! Nu peppar jag Norge som aldrig förr, drömmer tom om det, ska bli gutt att flytta, fast jobbigast kommer nog bli att lämna min finaste Erika här hemma! Tur att jag inte flyttar till andra sidan jordklotet... än ;)
Puss

You can stand right there if you want, but I'm going on



Då är det officiellt. Jag flyttar till Norge 2a september med två helt okända människor. Blir lite nervös när jag tänker på det men samtidigt ska det bli så jävla kul. Bara dra, hejsvejs.
Vi flyttar in i en fyra i Lysaker som ligger ca 15-20 min utanför Oslo. Tre sovrum, vardagsrum, kök, två balkonger och två toaletter. Låter inte helt fel va? Det enda som fattas är jobb, men som jag förstår det ska det inte va så svårt att hitta, nu när man har lägenhet är det nog ännu lättare.
Fan, det här blir bra. Är så pepp att jag inte kan sova.

RSS 2.0