Norrpan





Idag har jag shoppat massor, då blev jag glad (bild 1) sen blev jag polis och sen en indian för det matcha mitt halsband. Har även blivit bästis med pontiak (fuck u erika du är ute ur mitt liv) Puss

HEJ SOFIE



nobody knows it but me





Gamla men fortfarande jävligt bra. Tröttnar inte.

crash



Min lilla bebis har blivit sjuk :( Stackarsss

the deathly hallows



IKVÄLL SMÄLLER DET!!


reaching a fever pitch and its bringing me out the dark





Körsbär i all ära.
Ligger här hemma och är helt utmattad. Dagen har bestått av jobb, tvätta, städa, diska, laga mat och allt sånt man måste göra när man är själv. Känner mig vuxen vill jag lova! Ikväll ska iallafall bror min komma hem från Norge och hälsa på lite, fint! Känns som alla flyttar härifrån, tur att jag också gör det snart då hehe. Norge ett halvår och Australien ett år är planerna, och Thailand på hemvägen då också såklart. Får hoppas man får ihop cashen så man kan genomföra det hela bara. Det löser sig, det gör det alltid.
Ska återgå till mitt Harry Potter kollande nu. Måste se alla filmer innan söndag då det blir bio med brudarna. Längtar SÅHÄR mycket! Ciao.

Horn marken







Fanns inget annat intressant att kolla på förutom gamla bilar, och den röda är så min.

missy



Trots att pencillinet inte hjälper lika snabbt som det brukar (inte konstigt eftersom jag fått dedär varje gång jag haft halsfluss = minst 20 gånger) så finns det inga sura miner här inte! Ut i solen och stek bara, måste njuta av varje ledig minut jag får denhär sommaren. Sen får man väll pallra sig iväg till jobbet imorgon om man ska få någon lön denhär månaden, även om jag hellre ligger och svettas på baksidan med ett glas saft i handen.

Och ja, ni älskar cambilder. Puss

sjukis



Sömnlös natt, halsfluss, feber och en kärring från vårdcentralen som knappt ville ge mig en tid.
MMmmmm synd om mig.

RSS 2.0