butterflies



Väskan är nästan helt packad, laddar upp med musik och filmer, en sväng till apoteket and I'm good to go. Imorgon bär det av mot varmare breddgrader och det kommer bli fint.

pengar

Vigselringen på ditt lilla finger finns det faktiskt inget vits att du har kvar Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar Även om han ringer ikväll så är du singel säg som det e, otrohet varar längst Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar tar de på faktura tar de i natura betalar med en tjuga nu får du ta de lugnt du vill ha en vers du vill ha en hook och du vet vad det är värt så du fixar du nå kul för det kräver cash som du måste hosta upp annars går du i konkurs och det blir ju inge kul Ingen skatt till regeringen, tar det svart på parkeringen Du betalar, njuter, skriker men jag skiter i dig Vet att du vill de, gör de jag ba' spy på ditt beat du vill ha mig men jag skiter skiter i dig Inte bry mig ett skit, jag bara spyr i ditt face Ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de så ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de! så ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de! så ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vet att du... Aldrig några läxor, jag var bara 16, hånglade me rektorn, ÅHH hon var så skön! Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar... Håller de i längden, håller det i rätten.  Höll i några veckor nu så är hon dömd Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar... Lärde mig att sälja, Lär mig att rata, Lärde mig att låna, Lärde mig att ta, Lärde mig att älska, Lärde mig att hata, Lärde mig att gråta och att ta betalt. som en dominatrix, rör jag mig till matrix Vill du bada badkar? vill du laga mat? Ingen skatt till regeringen, säljer tjack på parkeringen!



we're the luminary ones



Jo men visst hörrni! Det blev varmt nu efter jag köpt nya klänningar. Fick äntligen klartecken från företget vi ska ha praktik hos i Thailand att vi kan komma dit och det var klar himmel och sol över koh samui. Lättnad! En vecka kvar nu, tiden går fort och herrejesus vad jag ser fram emot det här. Once in a lifetime oppurtunity, typ.
Ja men ska jag berätta om min dag då? Körde en timma crosstrainer på gymmet och har gjort asgoda pannacottas till efterätt. Det ska numera vara väldigt fancy när brorsan kommer på besök här hemma. I aint complaining! Aa men det va väll det. I veckan blir det växla pengar, köpa saker man behöver till Thailand (diarrépiller och sånt mysigt ni vet hähä) Kanske ska börja packa lite nu? Det kliar i fingrarna. Hej

bara så länge det finns stjärnor över oss


everyday I'm shuffling





Eftersom jag har varit och köpt massa fina sommarkläder idag och dessutom klippt av mina före detta favvobrallor till shorts så måste det bli bra väder i thailand snart. Eller hur?
Ikväll är jag sjukt sugen på party men eftersom dom flesta inte ska ut och min partner in crime är på 30års kalas sket sig den planen. Meeeen jag bjussar på en av mina nyfunna partylåtar ändå (skiter i om jag är efter hehhh)
LMFAO – Party Rock Anthem

in your head




Lyssnar på gamla godingar såhär på kvällskvisten.

hurts like bullets between these walls

 http://weheartit.com

Önskar att den här veckan bara kunde ta slut nu. Bara massa skit hela tiden. Thailand går åt helvete och folk kan inte sluta kommentera saker som inte är deras ensak. Fan vad sur jag blir. Hoppas jag vaknar snart och det bara var en dålig dröm, lite så känner jag nu. Såg ju fram emot dethär så jävla mycket. Men nae. Sen att andra känner sådan skadeglädje kan jag inte förstå mig på. Usch.
Det enda positiva är väll att jag äntligen har beställt en studentklänning. High five!

RSS 2.0