right out of the blue
















Att fota på landet är ungefär som att röka på krogen - det går inte att låta bli.

Got a nasty habit called rock'n'roll

Jaha, då sitter man här igen. Snart är det dags för Peace & Love i Borlänge och jag har ingen biljett. Känns väldigt sorgligt måste jag säga, men vuxenlivet kallar. Jobba, träna, äta och sova är det enda jag gör nu för tiden känns det som, fyfan jag har blivit medelålders. Jobbet är väll inte det roligaste heller (kanske inte får skriva ut sånt här men det skiter jag i). Pappersarbete är inte mitt kall i livet har jag kommit fram till nu, bra då vet vi det!
Fan skriver jag här för? Ingen aning. Ingen bild eller nått har jag heller att lägga upp. Fyfan vad tråkig jag har blivit. Nej jag bjuder på gamla godingar med The Sounds istället, dem tröttnar man aldrig någonsin på.

The Sounds – Hit Me demo
The Sounds – Rock n Roll
The Sounds – Tony The Beat



OCH NU PEPPAR VI MIDSOMMAR DÅ ARÅ

true story



Lite girlpower skadar ju aldrig.

Studenten!











Har haft världens bästa student men mina finaste vänner och leéndet satt på läpparna hela dagen vill jag lova! Har fortfarande inte riktigt fått in i huvudet att man aldrig mer ska åka till skolan och träffa klassen nästan varje dag. Tråkigt på ett sätt, men ändå skönt med lite ändringar i livet. Nu är det jobba heltid hela sommaren som gäller för min del och sen bär det av till Norge på nya äventyr och jag säger som Sofie, hittills har dethär året varit helt otroligt bra och jag har fått så många minnen för livet att det är helt sinnes! Puss

RSS 2.0